Konekannan päivityksiä

Niin ne vanhenevat omenatkin, eli tarkoitan tätä työkonettani Apple Macintoshia. Tein suurehkoja seinätulosteita, joiden koko oli kolmisen metriä korkeudeltaan ja kuusi – seitsemän metriä leveyttä. Koneeni, tämä uskollinen iMaccini alkoi jo hiukan yskiä ja homma meni hankalaksi. Viimeisen vuoden aikana on tuosta koneen takkuamisesta ollut useamminkin merkkejä. Eipä siinä auttanut muu kuin ruveta etsiskelemään tuoreempaa konetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etsiskelin uutta konetta ja kun tietää speksit, joiden haluaa toteutuvan, niin on aika helppo löytää itselle sopiva kone. Näinpä valinta päätyi samaan malliin kuin edellinenkin, tosin aika monta vuotta tuoreempaan 🙂 Muistiakin on nyt tuplaten, sillä uudet softat sille ovat kovin persoja.

Vanha kone ei mene kuitenkaan kaatopaikalle, eikä ongelmajätteeksi, vaan se tulee toimimaan edelleen käytössä, tosin ei enää niin vaativassa käytössä. Toivotaan että se toimii moitteetta vielä pitkään musiikin tekemisessä sekä sähköpostien lukemisessa, ja tietysti nettiselaimena.