Toiminimi täyttää 25v

Niin se vain aika kuluu. Huomasin, vanhoja arkistoja penkoessani, että toiminimi Nallegraf on 25 vuotta vanha. Olen tosin välillä ollut ns. ”vieraalla” töissä ja toiminimi jäähyllä, mutta joka tapauksessa toiminimi on ollut olemassa tuon ajan. Rekisteröityminen tapahtui oikeastaan jo 5.10.1992, mutta toiminta alkoi toden teolla vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Nyt kun sivustoakin ollaan uudistamassa, niin samalla voi hiukan juhlistaa tuota 25 vuotista taivalta. Se on pitkä aika ja se pitää sisällään ylämäkiä, eikä aina ole alamäeltäkään vältytty. Joka tapauksessa tässä vielä porskutetaan. Alkuperäinen ajatus olikin, kun edellisen laman kourissa yritys perustettiin että ”jos tästä selvitään, niin sitten ei kaada sitten mikään”.

Mutta eipäs kuitenkaan jäädä vanhoja kaivelemaan, ettei joku pistä tikulla silmään. Juhlitaan mennyttä 25 vuotta mutta katsotaan eteenpäin. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, tuon 25 takaisille, nykyisille ja myös tuleville. Jatketaan tästä – 25 vuotta viisaampina.